skip to Main Content
Kirándulások, programok

Strand:  Igazán kellemes napot lehet tölteni a szigligeti strandon,amely kb 5 km-re van a vendégháztól. Kicsiknek, nagyoknak egyaránt jó programlehetőség. A strandon, strand körül, illetve a településen számos étterem közül választhat (alapvetően szezonban). Aki szeret kicsit hegyet mászni és a szép kilátásban gyönyörködni, az ki ne hagyja a szigligeti várat.

Ha változatosságra vágynak és más strandot is szívesen meglátogatnának, akkor közel van a balatonedericsi, balatongyöröki, badacsonyi strand is.

Nagyon sok túra és kirándulási lehetőség van a közelben, pl. bazaltorgonák, Badacsony, Tihany, Csobánc vára, Folly arbotétum, Kőtenger Szentbékálla, Csodabogyó barlang, tapolcai Tavas barlang stb. A Balaton, a Keszthelyi hegység, illetve a Káli medence a felfedezésre váró helyek kimerthetetlen tárháza. Mindegy, hogy melyik évszakban látogatnak erre a vidékre – mindig lehet találni érdekes programokat, látnivalót, túraútvonalat.

A környék erdői azoknak, akik gombászni szeretnek igazán ideális hely a gyűjtögetésre.​

Azon vendégeink számára, akik kulturális programokra nyitottak a szigligeti várudvar programjait ajánljuk.  https://varudvar.hu/

Helyben a Lábdi Piac gondoskodik arról, hogy igazi „piacolásban” legyen részünk, illetve sok-sok programot is varázsol a faluba.

Back To Top