skip to Main Content
KŐKAPU Présház Vendégház

Igazi gyöngyszem a Szent György-hegyen!

Boros pincék és szőlőskertek között van új Vendégházunk, a KŐKAPU Présház. Igazán gyönyörű természeti környezet, hihetetlenül csendes vidék, ahol nemcsak a szőlőben, de a Tapolcai medencében és a Balatonban is lehet gyönyörködni. Aki igazán gyönyörű csillagos eget szeretne látni, annak ott a helye.

A Szentgyörgy hegyi bazaltorgonák tövében van, így aki túrázni vágyik, az már indulhat is egy szép hegyi túrára. Útközben megcsodálhatja a Kápolnát, bazaltorgonákat, a hegy tetőről pedig belátja az egész Balatont. Aki pedig a Balatonban szeretne csobbanni az alig 6 km-re lévő szigligeti strandon kellemesen töltheti el napjait. Ha este egy kis raclettezéssel vagy a badacsonyi borok kóstolgatásával zárná a napot, a teraszon nyugodtan megteheti. A hegyen lévő borospincék kínálta finomabbnál finomabb borok is karnyújtásnyira vannak. Természetesen pincészetünk borai helyben, a Vendégházban kóstolhatóak!

A Vendégház teljesen felszerelt, kialakítása során nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy minden igényt kielégítve, kényelmes pihenést biztosítsunk vendégeinknek.

A konyhában kávéfőző, mikró, tűzhely, vízforraló, pirítós készítő van. A fürdőszobában mosógép és hajszárító is van.

Ágynemű, törölköző, konyharuha biztosított. WIFI – díjmentesen vehető igénybe.

Parkolni a ház mellett tudnak, de aki a hegyi úton nem szeret vezetni, a hegy lábánál lévő közterületi parkolót is használhatja. Egész évben nyitva vagyunk várjuk kedves vendégeinket.

Back To Top